Nieuwbouw

Hieronder een overzicht van onze nieuwbouw projecten.

Entreegebouwen parkeergarage Coremolen Noordwijkerhout

Entreegebouwen parkeergarage Coremolen Noordwijkerhout Voor het project Coremolen hebben wij twee entreegebouwen voor de parkeergarage gemaakt. Deze bestaan uit een konstruktie van kokerprofielen waartegen glaspanelen zijn bevestigd dmv klemplaten.
Bekijk project

Woonhuis in plan Sancta Maria

Woonhuis in plan Sancta Maria Als draagconstructie voor een woonhuis hebben wij deze staalconstructie vervaardigd. Naast het produceren van deze constructie hebben wij ook het leggen van de kanaalplaten verzorgd.
Bekijk project

Nieuwbouw Winkelpand

Nieuwbouw Winkelpand Voor een landelijke supermarktketen hebben we de staalconstructie voor een nieuw winkelpand in Wieringerwerf neergezet. De staalconstructie bestaat onder andere uit portalen met vakwerkspanten welke een vrije overspanning
Bekijk project

Strandpaviljoen de Republiek

Strandpaviljoen de Republiek Voor een vaste relatie hebben wij een staalconstructie van 70 ton gemaakt voor een strandpaviljoen in Bloemendaal aan zee.
Bekijk project

Nieuwbouw Dried&Deco

Nieuwbouw Dried&Deco Voor deze relatie uit Lisse hebben wij de constructies, trappen, vloeren en kanaalplaten verzorgd.
Bekijk project

Nieuwbouw Betonfabriek

Nieuwbouw Betonfabriek Voor een relatie hebben we staalwerken verzorgd voor de nieuwbouw van een betonfabriek in Bergschenhoek. In deze fabriek worden prefab betonelementen gefabriceerd. Deze hal is 80x40x15 meter, waar
Bekijk project

Overkapping bloementeler

Overkapping bloementeler Voor een vaste relatie hebben wij een overkapping verzorgd. De staalconstructie is op maat gemaakt voor de bestaande constructie.
Bekijk project